SHOW ITEMS:

GOEDEMORGEN HET IS DONDERDAG 17 JUNI,

STRAKS DE WAKE-UP CALL EN, DE NIEUWE PLUGPLAAT.

HITS DIE JE TEGEN KUNT KOMEN IN JACOBS IN DE OCHTEND ZIJN DE HITS UIT DE JAREN 60, 70, 80, 90 EN 00’s

HET NIEUWS EN WEER, 

EN HET IS VANDAAG…,

GEEN DAG WANT IK STOP MET DE DAGEN, HET GAAT NAMELIJK NERGES OVER.

DIT IS JACOBS IN DE OCHTEND, GOEDEMORGEN.

3 gedachten over “SHOW ITEMS:”

 1. Op dit moment is er een mix van zon en wolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog, maar het westen maakt een kleine kans op een onweersbui. De temperatuur loopt razendsnel op. Rond 12:00 uur is het al 28-32 graden.

  Er volgt een tropische middag met veel ruimte voor de zon. De temperatuur loopt op naar 30 graden in het westen tot 34 in het oosten. De lucht is vochtig en dat betekent dat het benauwd aanvoelt buiten. Het blijft waarschijnlijk droog.

  De wind is zwak tot matig en komt uit het zuiden tot zuidwesten. Aan de stranden zorgt de wind voor verkoeling en valt de temperatuur een paar graden lager uit dan in het binnenland. Daardoor is het aan zee heel aangenaam weer.

 2. Mensen die in 1997 en 1998 geboren zijn, kunnen sinds gisteren een afspraak voor een coronavaccinatie maken, laat demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) weten. Vanaf 13.00 uur kunnen in 1998 geboren mensen een afspraak inplannen, ook voor mensen uit 1997 is dit al mogelijk.
  ——————————————————-
  Reizigers zijn een steeds groter aandeel van de totale hoeveelheid positieve testen die wekelijks in Nederland wordt afgenomen. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In voorgaande weken ging het om zo’n 1,6 procent van alle vastgestelde besmettingen, deze week is de groep al goed voor 5,7 procent van alle positieve testen.

  Er werden vorige week in totaal 8.981 positieve testen afgenomen in Nederland. Bij 514 Nederlanders was er sprake van een recente reishistorie.
  ——————————————————–
  Bij het RIVM zijn in de afgelopen week 38 procent minder positieve coronatests gemeld dan in de voorgaande week. In totaal werden minder dan negenduizend positieve tests geregistreerd. Het aantal ziekenhuisopnames daalde met 44 procent, terwijl ook 19 procent minder ic-opnames werden gemeld. Ook werden fors minder coronagerelateerde sterfgevallen vastgesteld.

 3. Het hoofdgebouw van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek heeft in brand gestaan. Het houten hoofdgebouw is compleet aan de vlammen ten prooi te vallen en was niet meer te redden. De dieren van het naastgelegen safaripark liepen geen risico, klinkt het. Het aangrenzende zwembad met chloor zorgde volgens de brandweer mogelijk wel voor een gevaarlijke situatie. De oorzaak was vermoedelijk een gaslek.
  ——————————————–
  Het kan niemand ontgaan: het is en was warm vandaag en gisteren. Heel warm. Op de Wadden liep de temperatuur gister middag op naar een graad of 27 en in het zuidoosten van het land tikte het kwik de 32 aan. Die welhaast tropische hitte gaat niet alleen voor vertier zorgen, maar ook voor problemen. Reden voor Rijkswaterstaat om het hitteprotocol uit de kast te halen en gestrande automobilisten direct te hulp te schieten. Wie de zon ingaat, doet er goed aan flink te smeren en genoeg te drinken.
  ——————————————–
  Het leek er de afgelopen tijd sterk op dat Chantal Huf en Aron van het Hul, die te zien waren in verschillende seizoenen van Married at first sight, de liefde bij elkaar hebben gevonden. Toch hebben de twee geen relatie, zo bevestigt een woordvoerster van RTL gisteren aan het AD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *